Prikaz 1–12 od 263 rezultata

PC Ace Combat 7

400 RSD sa PDVom
Ace Combat 7: Skies Unknown vas stavlja u kokpit najnaprednijih vojnih aviona ikada razvijenih i donosi jedinstveno iskustvo vazdušne borbe kroz fotorealističnu grafiku, napete vazdušne borbe, veliki broj autentičnih i futurističkih aviona kojima možete leteti, priču koja vas drži prikovanim a tu je i podrška za virtuelnu realnost!

PC Age Of Wonders III

810 RSD sa PDVom
Pobegnite od mraka propalog galaktičkog carstva i izgradite novu budućnost za svoj narod. Izgradite sopstveno carstvo pomoću šest unikatnih frakcija i napredujte zahvaljujući vašoj pameti, vojnoj snazi i diplomatiji.

PC Age of Wonders: Planetfall

160 RSD sa PDVom
Planetfall je nova strateška igra iskusnog studija Triumph, poznatog po svojoj strategiji Age of Wonders. Prelazi se iz fantastičnog okruženja u naučnu fantastiku, tuđinsku planetu, na kojoj se carstvo nekako mora izgraditi. Moć je birati između šest frakcija, od militantnih preko kiborga do Amazona koji su prognani, dinosaurusima, računajući i ratne zločine, i diplomatiju i tehnološki razvoj. Bogati, originalni svet Planetfall-a može se istražiti i doživeti u velikoj samotarskoj kampanji i u takmičenju za više igrača.

PC Agents of Mayhem

160 RSD sa PDVom
U novoj open world igri smeštenoj u Seul, igrate u ulozi operativaca naslovne organizacije kako biste zaustavili LEGION, tojest League of Evil Gentlemen Intent on Obliterating Nations. Poput dosadašnjih Volition igara, Agents of MAYHEM je pucačina iz trećeg lica, doduše u kojoj vodite troje likova odabranih iz grupe koju čini 12 urnebesnih karikatura i stereotipa. Sem po načinu izvođenja, igra ima više dodirnih tačaka sa Saints Row jer je smeštena u isti univerzum, a iz Volition najavljuju lepa iznenađenja za fanove tog serijala.

PC Agony

160 RSD sa PDVom
Paklena i satanistička igra zvana Agony nas vodi ravno u pakao gde ćemo, u ulozi demona, svedočiti nekim vrlo groznim stvarima. Neke od tih stvari su bile čak toliko grozne da ih je developer morao izbaciti iz igre kako bi ista mogla doći u prodaju.

PC Alien Breed Trilogy

400 RSD sa PDVom
Kako ne bi odmah u startu bezglavo lutali, Team 17 uvodi vas u igru sa malim tutorijalom pomoću kojeg ćete se bliže upoznati sa kontrolama i kamerom. Veterani prvih Alien Breed igara, ali i oni upoznati sa nedavno izdanim Alien Swarmom, odmah će se naviknuti na dobro rešenu top-down kameru, dok će svi novi u žanru morati proći kroz kratki period privikavanja. Kada prođete prvih nekoliko soba, završava tutorial i odmah počinje akcija, no alieni koje ćete susresti na početku nisu nikakva prijetnja. Naravno, tokom igre videćete i ostale vrste neprijatelja koje ćete sa zadovoljstvom puniti olovom dok hodate brodom, a kako napredujete tako ćete prolaziti kroz različite delove broda. Uz samo ubijanje aliena, igra nudi i različite zadatke koje po putu kroz igru valja obaviti.

PC American Lowriders

400 RSD sa PDVom
Američki Lowriders vam omogućava da uđete u svet noćnih uličnih trka i podzemnih lowrider takmičenja. Dvanaest klasičnih američkih lowrider-a nudi vam se na izbor. Kupite svoju vožnju i održavajte je u dobrom stanju kako biste mogli da se takmičite sa ostalim pretendentima. Zaradite novac i poštovanje kako rastete u redovima; nastavite da se trkate sa boljim vozačima, na težim stazama i napredujete u podzemnoj zajednici, da biste na kraju postali sledeći trkački kralj susedstva.

PC American Truck Simulator Oregon Add-on

160 RSD sa PDVom
Obogatite svoje Euro Truck Simulator 2 carstvo novim dodacima. Očekuje vas: - Preko 5000 milja novih puteva- 14 novih velikih gradova (uključujući Portland, Salem, Eugene...)- 13 velikih odmorišta/parkinga i pumpi- veliki broj manjih odmorišta i motela uz puteve itd...

PC Ancestors Legacy

160 RSD sa PDVom
Ancestors Legacy je utemeljen u realnosti i precizno prati istorijske događaje, čemu svakako doprinosi spisak dostupnih plemena: Vikinzi, Anglosasi, Germani i, što će posebno biti zanimljivo igračima sa ovih prostora, Slovenima. Svaka od pomenutih zaraćenih strana ima sebi svojstvenu taktiku i jedinice koje će eksploatisati na bojnom polju kroz niz bitaka manjeg ili većeg obima.

PC AO Tennis 2

400 RSD sa PDVom
AO Tennis 2 je jedina teniska simulacija koje je dizajnirana za zajednicu od strane zajednice. Stvarajte sopstvene igrače, stadione i legendarne utakmice. Takmičite se kako biste dostigli vrh na svetskoj rang listi.PEGI: 3Žanr: Sportske igre