Prikaz 1–12 od 143 rezultata

Switch Adventure Time: Pirates of the Enchiridion

1.200 RSD sa PDVom
Finn i Jake iz prethodnog Adventure Timea vraćaju se u ovoj igri. Premisa igre će biti priča postanka glavnih likova u seriji sa razotkrivanjem novih zagonetki u zemlji Ooo. Ova avantura ima open-world komponentu i regrutiranje novih likova kao i novu mehaniku borbe.

Switch Animal Crossing: New Horizons

6.510 RSD sa PDVom
Kreativnost i šarm čekaju na Vas. Zasucite rukave i učinite svoj novi život kakvim god želite. Prikljupljajte resurse i napravite sve, od udobnosti do praktičnih alata. Komunicirajte sa cvećem i drvećem. Postavite imanje na kojem se više ne primenjuju pravila onoga što vredi u spoljnem svetu. Sprijateljite se sa novim gostima, uživajte u godišnjim dobima, mostovima preko reka dok istražujete okruženje i još mnogo mnogo toga čeka na Vas.

Switch Asterix and Obelix: Slap them All! – Limited Edition

5.290 RSD sa PDVom
Limited Edition sadrži:- igru- specijalnu kutiju- privezak- 2 seta nalepnicaAsterix & Obelix vratili su se u potpuno novu avanturu punu šamara! Igrajte kao omiljeni junaci i uživajte u najpoznatijim pejzažima sage dok se borite sa stotinama neprijatelja u igri Beat Them Up ispunjenoj akcijom ... i puno šamara!