Prikaz 1–12 od 423 rezultata

XBOXONE 11-11: Memories Retold

480 RSD sa PDVom
11. novembar 1916. godine, mladi fotograf napušta Kanadu kako bi se pridružio Zapadnom frontu u Evropi. Istog dana, nemačkom tehničaru je rečeno kako mu je sin nestao na frontu. Oni će otkriti istinu o ratu, prolazeći raznim putevima, pokušavajući da sačuvaju svoje živote i živote najmilijih. Nadajući se da će se vratiti kući. U 11 sati pre podne, 11. dana 11. meseca 1918. godine, oni će se suočiti sa najvećom životnom odlukom.

XBOXONE 8Bit Armies

480 RSD sa PDVom
Dobrodošli u brzu borbu 8-Bit Armija! Prikupite resurse, izgradite i branite svoju bazu, istražujte razarajuća superoružja i razbijte svoje protivnike u epskom sukobu vatrenog oružja! Pokrenite masivne armije tenkova, artiljerija, aviona, snajperista, inženjera i još mnogo toga, da dominiraju na bojnom polju. Pridružite se svojim prijateljima i igrajte online u misijama protiv ili zajedno ili se borite sa grupom naših najtežih kompjuterskih generala u solo kampanji ili borbama za sukob sa AI. Datum izlaska 21.09.2018Karakteristike:Završiti 40 misija jednog igrača i 12 misija za saradnjuKonkurišite u online multiplaier-u sa do pet drugih igračaObrišite svoje neprijatelje na raznim šarenim, razornim mapamaSkočite u borbu sa jednostavnom kontrolnom šemomUživajte u igranju vojnih jedinica i struktura

XBOXONE Ace Combat 7

480 RSD sa PDVom
Ace Combat 7: Skies Unknown vas stavlja u kokpit najnaprednijih vojnih aviona ikada razvijenih i donosi jedinstveno iskustvo vazdušne borbe kroz fotorealističnu grafiku, napete vazdušne borbe, veliki broj autentičnih i futurističkih aviona kojima možete leteti, priču koja vas drži prikovanim a tu je i podrška za virtuelnu realnost!

XBOXONE Adventure Time: Pirates of the Enchiridion

480 RSD sa PDVom
Finn i Jake iz prethodnog Adventure Timea vraćaju se u ovoj igri. Premisa igre će biti priča postanka glavnih likova u seriji sa razotkrivanjem novih zagonetki u zemlji Ooo. Ova avantura ima open-world komponentu i regrutiranje novih likova kao i novu mehaniku borbe.

XBOXONE Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases

480 RSD sa PDVom
Otkrijte neispričanu krimi priču iz misteriozne mladosti slavnog detektiva Hercula Poirota.

XBOXONE Age of Wonders: Planetfall

480 RSD sa PDVom
Pobegnite od mraka propalog galaktičkog carstva i izgradite novu budućnost za svoj narod. Izgradite sopstveno carstvo pomoću šest unikatnih frakcija i napredujte zahvaljujući vašoj pameti, vojnoj snazi i diplomatiji.

XBOXONE Agents of Mayhem

480 RSD sa PDVom
U novoj open world igri smeštenoj u Seul, igrate u ulozi operativaca naslovne organizacije kako biste zaustavili LEGION, tojest League of Evil Gentlemen Intent on Obliterating Nations. Poput dosadašnjih Volition igara, Agents of MAYHEM je pucačina iz trećeg lica, doduše u kojoj vodite troje likova odabranih iz grupe koju čini 12 urnebesnih karikatura i stereotipa.

XBOXONE Alien Isolation

1.200 RSD sa PDVom
15 godina nakon užasa na Nostromu, Tuđin zaposeda svemirsku stanicu Sevastopol na kojoj se upravo našla Riplina ćerka Amanda. Istražite masivnu stanicu i spasite preživele članove posade u najnapetijoj survival horor igri ove godine.

XBOXONE Anthem

480 RSD sa PDVom
Na svetu koga bogovi nisu završili sumorna frakcija preti celom čovečanstvu. Jedina stvar koja stoji između ovih zlikovaca i drevne tehnologije je skupina plaćenika. Udružite se sa još do tri igrača i sastavite ekipu koja ima visoko tehnološka, ručno izrađena i jako moćna svemirska odela. Istražite nepregledne ruševine, borite se protiv opasnih neprijatelja i pronađite specifične artifakte. Sa svakom misijom vi i vaše Javelin odelo dobijate na snazi. Ustanite i pobedite zlo, trijumfujte kao jedan.

XBOXONE Anthem Legion of Dawn Edition

160 RSD sa PDVom
Legion of Dawn Edition uključuje:- Legion of Dawn Armor Packs za sve 4 klase oklopa (Colossus, Storm, Ranger i Interceptor) i Legendary Weapon- Ranger Javelin Exosuit Legendary Gear Attachment- Anthem audio zapisNa svetu koga bogovi nisu završili sumorna frakcija preti celom čovečanstvu. Jedina stvar koja stoji između ovih zlikovaca i drevne tehnologije je skupina plaćenika. Udružite se sa još do tri igrača i sastavite ekipu koja ima visoko tehnološka, ručno izrađena i jako moćna svemirska odela. Istražite nepregledne ruševine, borite se protiv opasnih neprijatelja i pronađite specifične artifakte. Sa svakom misijom vi i vaše Javelin odelo dobijate na snazi. Ustanite i pobedite zlo, trijumfujte kao jedan.

XBOXONE Apex Legends – Lifeline Edition

480 RSD sa PDVom
Na ivici poznatog univerzuma se organizuju Apex Games - battle royale gde se timovi otpadnika bore za titulu Apex šampiona. Pobedite i postaćete Legenda. Apex Legends Lifeline Edition uključuje:- Legendary Guardian Angel Lifeline Skin- Legendary Chooser of the Slain Flatline Skin- Ekskluzivni Winged Guardian Banner- Ekskluzivni Angel Struck Badge - 1,000 Apex Coins