BIZNET – NOVO IME KOMUNIKACIJE

Od nastanka BizNet se razvijao u regionalnog pouzdanog partnera sa značajnim iskustvom u razvijanju, savetovanju, integraciji i održavanju celovitih složenih sofisticiranih informaciono-aplikativno-komunikacionih rešenja sa fokusom na unapređenje korisničkog iskustva.

BizNet je osnovan 2004. godine udruživanjem nekoliko manjih informatičkih firmi, a sve u cilju razvoja menadžmenta, sistema upravljanja i informatike i prevazilaženja tehnološke zaostalosti koja je postojala u zemlji. Osnovna ideja pri formiranju je bila da se našoj privredi obezbede vrhunska znanja i savremena softverska rešenja kako bi uhvatili korak sa razvijenim svetom.

Jedna smo od kompanija orjentisana ne samo na poslovne rezultate, već i na društveno odgovorno poslovanje, kao jedan od strateških ciljeva. Kroz svoja stalna angažovanja unapređujemo zaštitu životne sredine i zeleno“ poslovanje.

Naša misija je da pomognemo da poboljšate performanse svojih poslovnih procesa kako bi pravili profit sada i u budućnosti. To ostvarujemo obezbeđivanjem i transferom vrhunskog znanja za menadžment procesima i strateški menadžment kroz obrazovanje i obuku, podržanu moćnim softverskim alatima i naprednim publikacijama.

Pored toga nudimo i usluge Web Dizajna i web hostinga, i ostale telekomunikacione usluge, kako bi vaše proizvode i usluge predstavili tržištu i na taj način još više poboljšali vaše poslovanje.
Fundamentalni cilj naše firme je „Total Customer Satisfaction“ – potpuno zadovoljstvo kupaca i korisnika naših usluga.

Osnovni principi na kojima je BIZNET kao čuveni žig nastao su:
• Uzajamno poverenje i poštovanje
• Poštenje i pravičnost
• Timski rad
• Učešće i zadovoljstvo zaposlenih

Veliki broj uglednih kompanija sarađuje sa nama uključujući i certifikovane firme koje po dobijanju certifikata rade sa nama na poboljšanju svojih poslovnih procesa i implementiranju našeg softvera.

BizNet je članica Udruženja E-Razvoj i u potpunosti podržavamo elektronsko preduzetništvo i razvoj u Srbiji.

Od 2015. do 2019. godine ostvarujemo partnerstvo sa Telekom Srbija AD, čime BizNet preuzima eksluzivnost zastupanja MTS-a u segmentu malih i srednjih preduzeća. Time je tržištu omogućen širok spektar informaciono-telekomunikacionih poslovnih rešenja i usluga i naravno daleko veća dostupnost telekomunikacionih usluga, i čime je Telekom Srbija unapredio svoje usluge i učvrstio poziciju na tržištu.

Pored najbolje TEHNIKE, trudimo se da našim klijentima omogućimo najatraktivniju ponudu usluga, uz posebne pogodnosti.