Uđite u svet poslovnih rešenja BizNet-a

Jednostavna, kvalitetna i brza poslovna rešenja Vam nude širok spektar usluga. Od kompletnih rešenja Web dizajna i Custom Web programiranja, preko usluga optimizacije sajtova i Google reklamiranja pa sve do štampe velikih formata i štampe futrola za mobilne telefone, Vaš posao raste uz nas.

Naše usluge obuhvataju:

Web design code

  • Izrada Web sajtova – kompletan dizajn i custom programiranje Web sajtova, E-Commerce rešenja, portali, blogovi ili šta god je potrebno Vašem biznisu. Bilo da vodite malu porodičnu firmu ili veliko preduzeće, Vaš web sajt je lice vaše firme. BizNet je usmeren na razvoj naprednih internet stranica sa prilagođenim bazama (On-Line kupovina), Google optimizacijama, kao i aplikativnih i komunikacionih rešenja. Korišćenjem najnovijih tehnologija (HTML5, SCC3, bootstrap, jQery, Android programiranje, Ajax) BizNet se u potpunosti prilagođava Vašim potrebama, kao i potrebama Vaših korisnika i kupaca.

Printing Centar

  • Printing centar – usluge Mts BizNet printing centra obuhvataju usluge štampe velikih formata. Na najmodernijim mašinama poslednje generacije u mogućnosti smo da vršimo štampu velikih formata na bilo kojem materijalu. Plotovanje, Tehnički crteži, Foto Tapete, Slike na platnu, Foto na Peni, Auto grafika, Roll-Up baneri, PVC nalepnice, Bilbordi, 3D Slova, Brendiranje izloga i lokala.

 

  • Internet Marketing i konsalting – Usluge kompletnog konsaltinga i vođenja Google kampanja, Google analitike, Facebook kampanja, Instagram kampanja…itd. Zastupljenost na Google pretrazi i društvenim mrežama će Vam omogućiti da vrlo lako i uz minimalna ulaganja u marketing doprete do vaših kupaca ili korisnika. Google, Facebook i Instagram omogućavaju da se vrlo precizno određuju ciljne grupe i postižete to da kada kupac traži vaš proizvod ili uslugu, vrlo lako može da Vas pronađe. Takođe, možemo Vam ponuditi i usluge CEO optimizacije, kako bi Vaš sajt, proizvod ili uslugu pozicionirali jako visoko na internetu.

Google analytics

 

  • Štampanje futrola za mobilne telefone – za sve modele telefona posedujemo visoko kvalitetne silikonske maske na kojima vršimo štampu fotografije po Vašoj želji. Bilo da je to Logo Vaše firme ili je to neka vaša slika – možete nam je poslati a mi ćemo Vam je odštampati na futroli za Vaš model telefona.